Det er populært at bruge video på sociale medier. Hvorfor: Fordi det sælger budskaber..endag rigtigt godt.

En lille opgave for Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Er du ejer af en virksomhed og er du på de sociale medier ? Har du en moderne hjemmeside? Så ved du måske at video til sociale medier lige nu er det bedste middel at kommunikere sit budskab med.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har her fået lavet en lille optagelse omkring hvordan de bruger deres koncept “Skjulte Talenter”

På indslaget arbejder Rui til dagligt som grøn medarbejder med opgaver inden for den typiske vicevært funktion. Rui er fra Portugal og uddannet grafiker. Det har Rui og Racoon set som en win/win situation. Her skulle en ny Racoon firmabil dekoreres med reklamer. Det klarede Rui.

Video lavet for Racoon Rengøring & Ejendomsservice de bruger den på sociale medier, hjemmeside og youtube.

Video til sociale medier virker

Er du virksomhedsejer og skal bruge video materiale så læs med her.

Som ejer af egen virksomhed har du som regel ikke tid og kompetencer til at skabe video med budskaber. Flere og flere bruger deres iPhone. Det er fint hvis man har idéerne og tiden. Bruger du Sweetmoment.dk til videoproduktion får kvaliteten er klart løft. Altid levering i 4K og filmet på professionelt udstyr. Dermed er din video til sociale medier klar.

Vi går ind med en lille produktion, ofte kun 1 mand. Det er nok til at filme og levere dit budskab på 30 sekunder. Hvor lang din film skal være afhænger af din besked. Op til 3 minutter er en god ide. Mere end 3 minutter bliver ofte overset og det kræver for meget af seeren.

Lad Sweetmoment.dk lave din film

Vi kan hjælpe med det hele. Hvor i processen du vil have os ind er op til dig. Vi er gerne med til at tilrettelægge såfremt i har brug for det. Vi er også gerne med til at idé udvikle ud fra jeres koncept.

Video til sociale medier
Racoon har fået mere end 130% flere visninger på deres sociale indhold med brugen af video.

Det vigtigste af alt, i skal have en video. I får et våben på de sociale medier, hjemmesider med mere. Med en levende billeder fortæller i 100 gange mere end med blot tekst. Det er desuden statistisk bevist at video til sociale medier fanger seeren i længere tid. Billeder er fint, men film har for længst overhalet billedet.

Kontakt os i dag

Klik her for at kontakte os. Vi svarer inden for få timer. Haste opgaver er velkomne. Vi ved at jeres budskab kan opstå pludseligt og så skal det på gaden. Vi hjælper gerne.