Om Sweetmoment.dk

Bryllupsfoto, portrætfoto sweetmoment.dk vi tager dit personlige porttræt fotograf

Jeg hedder Anders og Sweetmoment.dk er min fotograf virksomhed. Jeg er professionel fotograf og har arbejdet med fotografi og video i mange år.

Til dagligt arbejder jeg som fotograf og har mange forskellige typer kunder. Både inden for privat og erhverv. Jeg holder af kontakten med mennesker og føler mig heldig, at jeg kan arbejde som professionel fotograf hver dag.

Hvorfor vælge mig

Hvis du betaler for en opgave skal du sikre dig, at du vælger den rette fotograf. I sidste ende er det dig som kunde som skal være tilfreds med det produkt du har købt. Som professionel fotograf lever jeg af glade og tilfredse kunder. Mine kunders behov spænder bredt. Det er derfor en af mine fornemmeste opgaver, at forstå hvad kunden ønsker. Det er ikke altid hvad jeg som fotograf synes er bedst. Det er altid en dialog mellem kunde og fotograf.

Jeg ved hvad der virker

Som fotograf ved jeg hvad der virker på et billede. Jeg kan derfor nemt instruere eller rådgive dig som kunde. Dermed får i de bedste billeder. Jeg har altid en ide til hvordan tingende skal være, og sammen med dig får vi det til at ske. Om du er privat eller erhverv så skal du eller dit produkt fremstå på den rigtige måde.

Professionel fotograf

Booker man Sweetmoment.dk betaler man for en professionel fotograf. Du kan dermed også forvente billeder i professionel kvalitet. Sweetmoment.dk anvender udelukkende professionelt udstyr på alle typer billeder. Mit kamera er højeste kvalitet og industristandard. Det samme er mine objektiver. Dermed er udstyret til fotografen i orden. Det er dog ikke primært udstyret der skaber gode billeder. Det er fotografens viden og erfaring, samt evnen til at fange lyset og se den gode vinkel.

Jeg er endvidere medlem af Dansk Journalistforbund.

Hurtig levering

Du har altid dine billeder inden for en uge. Det vil sige digitalt redigeret og udleveret i fil format. Er det en haster kan det laves samme sag. Alt er næsten muligt.Jeg leverer hurtigt da jeg ikke bryder mig om at flere tusinde billeder ophober sig. Jeg vil gerne være frisk i erindringen om dig eller dit produkt når billedet redigeres. For mig skal det have personlighed og smag. Derfor leverer jeg altid dine billeder hurtigt.

Kontakt mig i dag såfremt du vil høre mere om dine muligheder