Musik til fest, festmusik, Danmarks festband nr.1

Brug et liveband som fest musik til jeres store festdag. Det er alle pengene værd! Se her hvem du skal vælge..

Musik til fest

God musik hænger ikke på træerne. Det rigtige band kan få din fest løftet til det næste niveau. Det er derfor vigtigt at du finder det helt rigtige band ved din fest.

Her er et bud på et godt band du skal bruge når du holder fest?

Som fotograf i københavn og resten af Danmark har jeg få men gode samarbejdspartnere. Da musik og det at være fotograf oftest følges af præsenterer jeg her en af mine samarbejdspartnere.

After Eight Partyband

Mød et af danmarks mest bookede livebands. After Eight Partyband spiller HIT musik til din fest fra de sidste 5-6 årtier. Hvert år spiller de live musik til mange store dage. De har mange års erfarings og spiller i hele landet. Det er et live band som elsker at spille musik.

musik til fest
After Eight Partyband spiller ved et af årets mange brylluper. Bryllupsband når det er bedst

Kim Larsen hitter altid

Om det er musik til bryllup, fødselsdag eller din firmas næste store fest. Så hitter det 110% med et festband. After Eight Partyband er et populært band til bryllup. Som bryllupsband har de spillet livemusik ved mange hundrede bryllupper i Danmark, Sverige og Tyskland. Festmusik går aldrig af mode. Mangler du: festband, musik til fest, bryllupsband og Danmarks bedste liveband så kig videre her

Kim larsen hitter stadigvæk. Faktisk er han mere populær at spille som band end før han døde. Dit bryllup, din fest skal være perfekt. After Eight Partyband har gjort det til en tradition at slutte alle de fester spiller til med et Kim Larsen Medley. Det er så dansk som det kan blive og store som små samles om Kvinde min, Rabalderstræde og Joanna.

Pris på musik til din fest

Kvalitet er svær at sætte pris på. Men alle ved at det man snakker om efter festen var maden og musikken. Netop disse to ting er værd at undersøge og læse mere om. Hvis man anderkender at live musikken er en af de vigtigste brikker ved din fest så pris på musik til festen sekundært.

Du skal bruge formuer. Man kommer langt med at være realistisk. After Eight Partyband koster fra 10.000 kr. og opefter. Lokation, antal gæster og sæson er en stor faktor når vi snakker om prisen på fest musik til din store dag. Kontakt After Eight her for din pris og personlig vejledning i hvad et godt fest band kan gøre ved musikken til din fest.

Bryllupsmusik

After Eight Partyband er eksperter i at levere livemusik ved bryllupper. De er i kontakt med gommen, bruden eller toastmasteren flere gange inden den store dag. Det er vigtigt at alt spiller og aftalerne overholdes. De spiller ofte brudevalsen efterfulgt af 2 x 70 minutters HIT musik. Herfra slippes festen løs. Det formelle bliver til en regulær fest hvor alle føler sig frie og hygger sig.

Musik til fest: After Eight Partyband er et af danmarks mest benyttede festbands. Du skal booke dem i god tid!

After Eight Partyband spiller med et højt energi niveau. Det er ikke bare endnu en dag på konteret. De lever af at spille festmusik og det skal kunne mærkes. 10 ud af 10 gange er kunderne tilfredse. Kunder er egentligt tarveligt ord. Men det betyder at After Eight Partyband gang på gang har bidraget i så stor grad til festen med fest / live musik at de bliver bedt om at spille både 2 og 3 ekstra numre.

Vil du have rabat på både fotograf og musik til fest?

Bestiller du både Sweetmoment som fotograf og After Eight Partyband til din fest udløser det en rabat på 15% af det samlede beløb. Det er hvad som kendetegner en god samarbejdspartner. Vi vil sammen erobre verdenen og skabe fantastiskeoplevelser. Det skal komme dig til gode.

Alt du skal gøre at kontakte Sweetmoment eller After Eight Partyband og sige du ønsker både fotograf og danmarks bedste livemusik. Så klarer vi resten for dig. Dermed har du én leverandør på både underholdning og minderne. Kan det blive bedre?