foto band – band fotograf

Musik og band fotograf

Du har bandet men mangler en professionel fotograf. Jeg har stort set fotograferet alle typer bands. Jeg gør mig i mennesker og udtryk. Skal jeres bandfoto udstråle personlighed? Så er i kommet til det rigtige sted. Jeg er jeres musik og band fotograf. Jeg har taget mange foto af bands gennem årene og kan helt sikkert lave nogle fede billeder til jer.

Martin Striberg – forsanger i HITZ. HITZ spiller primært store jobs og jeg har hjulpet dem med det meste af deres materiale

Vil i have de bedste billeder?

Gode billeder kan produceres af de fleste fotografer. Ud over at være fotograf er jeg selv professionel musiker og ved hvordan man færdes på en scene. Som musik og band samt  koncert fotograf skal man have forståelse for hvad der foregår på scenen. Ud over at fotografen kommer og er irriterende skal det være en god oplevelse for jer som band. Send mig en besked hvis jeg skal tage jeres band foto.

Hvad er bedst, livebilleder eller i studiet

Band billeder i studie eller ved koncerten. Begge ting tjener hvert sit formål. I studiet har man tid til at lave det opstillede billede. Man kan arbejde med lyset og man har her større magt over slutproduktet. Omvendt kan studiebilleder nemt blive for poleret.

Billeder af bandet til koncerten. Her kan vi spille på nerven i livemusikken og det lækre lys på scenen. Som musik og band fotograf er der også forskel på om i er et rockband eller et popband. Jeg fungerer som både rockband fotograf og til alle de andre stilarter.

Sådan får i de bedste billeder

Det er ikke nemt at tage billeder. Alle skal være forberedte. De bedste billeder er oftest dem hvor i slapper af og hengiver jer til musikken. Det er klart at de fedeste billeder kræver en scene, noget godt lys og så jer som band. Inden i går på snakker jeg med jer omkring forventninger. jeg vil desuden instruere jer hvor på scenen jeg mener de bedste billeder kan tages. Alt sammen for at sikrer at billederne så bliver de bedste som var mulige at tage.

Såfremt i ikke spiller store livejobs på scener med masser af lys så kan det blive godt alligevel. Nærbilleder med sløret baggrund og forskellige taktiker kan gøre at jeres billeder bliver lige så gode som ved et stort live job. Lidt godt lys og en mørk baggrund – så er vi der. I kommer til at ligne en million.

Black Door Parole lead vocal - sweetmoment.dk fotografi
Black Door Parole lead vocal – gang i den på Kometen i Hvidovre

Gode billeder giver gode jobs

Arbejder i på jeres image? Hvad er det i gerne vil fortælle omgivelserne. Er i et festband som spiller fest musik, et rockband, eller noget helt tredie? Se eventuelt mit galleri for flere band billeder

Gode billeder sælger. Det kan man ikke komme uden om. Styrk jeres sociale medier med fede band billeder. Vis hvor seje i er. Konkurrencen er hård derude. Har man ikke gode billeder og helst noget video så er der ingen der ligger mærke til jer.

Mangler i video – det hjælper jeg også gerne med. Se eksempler jer hvor coverbandet HITZ spiller på et større spillested i Slagelse (bandet valgte her at bruge lyden fra scenen på optagelsen. Men optager i fra pulten kan det blive endnu bedre).:

Jeg garanterer i bliver kendte

Med godt materiale og gode formidlingsevner bliver i nemmere opdaget. Det kræver noget arbejde og nogle grundsten som skal være i orden. Har i en hjemmeside? Hvordan fungerer jeres Facebook og Instagram? Hvis i ikke bliver set sælger i ikke noget.

Ud over at være fotograf arbejder jeg professionelt med marketing alt lige fra foto, video, sociale medier og hjemmesider. Ønsker i hjælp til branding af jeres profil? Så lad os snakke om det. jeg kan garantere jer at hvis vi sammen laver en indsats og der er substans i jeres produkt. Så går der ikke længe før i er godt på vej med at blive kendte!

Foto af band? Kontakt mig i dag hvis i vil vide mere.

koncertfotograf Ihan Haydar LIGA sweetmoment.dk fotografi
Ihan Haydar LIGA fanget til en af deres mange koncerter.

Vil i se mere?

Tjeck mit galleri – Leder i efter en specifik stil så kontakt mig og hør nærmere omkring jeres ønsker.

Hvad koster band foto? Det er et godt spørgsmål. Der fleste bands har ikke så mange penge. Har i et interessant projekt giver jeg gerne et godt tilbud. Jeg er selv musiker og kender godt økonomien i branchen. Dog er der ingen af os der i længden arbejder gratis. Lad os tage en snak om jeres muligheder. Siger aldrig nej til et fedt projekt. Kontakt mig i dag hvis jeg skal være jeres næste musik og band fotograf.

[wpforms id=”56″]