Torsdagstræf på Roskilde havn – biler og motorcykler

Er du også vild med biler og motorcykler. Så læs med her og få en oplevelse

Din aftentur skal gå til Roskilde havn

Hver torsdag i sommer månederne kan man på Roskilde havn opleve noget helt særligt. Torsdagstræf på Roskilde havn. Her kommer på gode dage hundredevis af biler og motorcykler.

Selve træffet foregår på den store p-plads på vej ind til havnen. Når der er mange deltagere bliver græsset ved vikingeskibsmuseet også benyttet.

Torsdagstræf på Roskilde Havn

Tag dit kamera med

Er du fotograf er der en rig mulighed for at tage nogle unikke billeder når der er træf på Roskilde havn. Du vil hurtigt blive opslugt og overvældet. Der er så mange fede detaljer på både biler og motorcykler at man kan fotografere i mange timer.

Se min video her med lidt af det som venter, hvis man besøger Roskilde havn:

Kom til torsdagstræf på Roskilde havn

Hvis du er til biler, hvor der er kælet for detaljerne og motorcykler der buldrer så skal du tage til træf på Roskilde havn. Du skal ankomme ved 18 tiden, det er der hvor det hele kulminerer. Der er dog allerede folk fra midt på eftermiddagen men det har sit højdepunkt ved spisetid.

Det er derfor en god ide, at du indtager aftensmaden på havnen. Mere om det senere.

Parkering er som regel heller ikke noget problem. Der er som regel plads til alle. Det opfordres samtidigt til dem med en tung speederfod at man kører ordentligt. En fotovogn eller to er som regel i området. Så kør ordentligt når du er på vej til torsdagstræf på Roskilde havn. I det hele taget opfordres det til at køre efter lovens rammer. Der har i medierne flere gange været skrevet om trafikken om torsdagen. Det opfordres på det kraftigste til at tage sig i agt og have almindelig fornuftig sans. Træffet på havnen skulle meget gerne kunne leve i behagelige rammer mange år endnu.

Motion, biler, burgere og duften af store motorer

Området er stort. Er der mange deltagere så skal du tage de gode sko på. Der er virkelig mulighed for at få sig lidt tiltrængt motion. Området er for alle. Derfor færdes både børn, voksne, hunde og katte på området.

Torsdagstræf på Roskilde Havn

Torsdagstræf på Roskilde havn bliver for en enkelt aften omdannet til hvad der minder om en folkefest. Her er det hele. lækre køretøjer, duften af mad, kaffe og glade mennesker. Det kan anbefales at man besøger Sallie’s vognen for autentisk amerikansk mad. Der findes desuden en lille håndfuld andre madboder der ved lejligheden serverer lækker mad fra foodtruck. Hvad enten du har en halv time at spendere eller et par timer er det helt sikkert turen værd.

Hvis du er fotograf kan du helt sikkert få prøvet nogle tekniker af. Jeg kan helt sikkert anbefale at du kigger forbi.

Vil du se mere til mig så kig på min hjemmeside: https://www.sweetmoment.dk/ og på min blog: https://www.sweetmoment.dk/blog/

Kig forbi min youtube kanel og give et like og abonner gerne på min kanal. Så sikrer du at få besked når der er nyt på kanalen.