Hvorfor skal du vælge en professionel fotograf?

Hvorfor skal jeg tage dine billeder? Det skal jeg fordi jeg går op i mennesker og er en af de bedste til det jeg gør!

Hvorfor skal du vælge en professionel fotograf?

Jeg blev ikke professionel fotograf af ingen ting. Det tog mere end en uges træning og var ikke bare overstået med et online kursus

Man skal som professionel fotograf være en fremragende tekniker (der har en følelse af belysning, portræt, still billeder og detaljer). Dernæst skal en fotograf have en følelse af kontakt: at være nærværende, men alligevel forblive diskret og bevare de gode manerer (man er ikke en del af festen eller den familie man fotograferer), Der er en stor opgave i at fange ansigtsudtryk, forudsige hvornår en situation opstår og være klar når en uforudset handling sker. Det gode billede kommer ikke af sig selv. Det kræver erfaring.

“Jeg blev ikke professionel fotograf af ingen ting. Det tog mere end en uges træning og var ikke bare overstået med et online kursus”

Som fotograf arbejder jeg ikke improviseret. Det er ikke nok at bruge det bedste udstyr eller være god til at redigere billeder.

En professionel fotograf skal vide, hvordan man arbejder med naturligt lys da det er lyset som er 100% skyld i et godt resultat. Man siger populært at fotografere er at male med lys. Det fleste billeder som ikke er i studie tages i naturligt lys, det vil sige at der ikke er tid til at sætte kunstigt lys. For eksempel til et bryllup hvor man bevæger sig rundt i mange miljøer med skiftende lyskilder.

koncert band foto HITZ sweetmoment.dk fotografi
Familiefoto mor og datter sweetmoment.dk fotograf
bryllupsfotograf bryllupsfotografi sweetmoment.dk fotografi
Hotel Skt. Petri surprise party sweetmoment.dk
bryllup sweetmoment.dk fotografi
DSC09166-Edit
Bryllupsfoto, portrætfoto sweetmoment.dk vi tager dit personlige porttræt fotograf

Der er mange der kalder sig fotografer og derved også mange som ikke lever af at fotografere.  Forventer du et professionelt resultat ? Spørg fotografen om han/hun lever af det, hvor længe har man levet af det, hvilke type billeder tager man primært. Er fotografen vant til at arbejde med mennesker eller præges fotografens portfolio primært af billeder af bygninger, natur og lignende. Alt sammen kan hjælpe dig med at finde ud af om fotografen er den rette for dig.

Mange fotografer erklærer sig professionelle uden at være det. Der er en stor chance for at hvis man vælger en fotograf som lever af sit erhverv at han/hun nok skal kunne klare din opgave.

Spørg gerne fotografen om hvilket udstyr der bliver brugt. Har han/hun flere kamera med i tilfælde af fejl ? Er i ikke teknisk anlagt kan man for eksempel spørge om hvordan fotografen på jeres store bryllupsdag sikrer at jeres billeder ikke går tabt. Har man reserve udstyr med, tager man backup under vejs og så videre. Billederne kan bare ikke tages om!

Som fotograf of ejer af Sweetmoment tager jeg altid møde med kunden omkring forventninger og endu vigtigere for lytte til kundens ønsker. Om det er en portræt i studiet eller det helt store bryllup så snakker vi om det der skal foregå således at alle forventninger er afstemt.

Besøg Sweetmoment på de sociale medier:


Facebook


Instagram