Hvordan laver man undertekster på video

Snyd ikke dig selv for opmærksomhed

Hvis du er på LinkedIn og Facebook har du måske lagt mærke til, at mange videoer kommer med undertekster. Det er en bevidst strategi fra afsenderens side. Har du tænkt over hvorfor man gør det? Lav undertekster på video og få flere views! Flere seere giver mere interaktion og opmærksomhed omkring dit produkt. Om alt andet er det sjovere at producere indhold som der er publikum til.

Du har lavet en fin film og skal nu vise omverdenen resultatet af dine anstrengelser. Din produktion inderholder måske både lyd og billeder. Billeder kan ses af alle. Måske kommunikerer du et budskab ud. Har du tænkt over hvordan det budskab nemmest kommer ud? Lav undertekster på video nu

undertekster på video

Det handler om helheden – derfor skal du gøre det

Din nyeste video er ikke komplet uden du har lavet tekster til den. Forestil dig du er på LinkedIn. Du er måske på arbejde og har ikke mulighed for at bruge lyd på din computer. Eneste mulighed for at forstå budskabet er, at tekste det. Har du lagt mærke til, at videoer på Facebook og LinkedIn altid er tekstet? Det er ikke tilfældigt. Dit budskab kommunikeres ud med større effektivitet . Nogle påstår oven i købet, at du kan nå 3 gange så mange modtagere med undertekster.

Lav undertekster på video

Du skal fremover sørge for at undertekste alle dine videoer. Det tager ganske vist lidt længere tid. Det er tid som bestemt ikke er spildt. De fleste ønsker at deres budskab skal ramme så bredt som muligt. Uden tekster er denne mission umulig.

Denne video har Sweetmoment.dk lavet til Racoon Rengøring & Ejendomsservice. Medvirkende er Mikael Kamber (TV-vært) og Thomas Rodenberg (Direktør for Racoon) Mikael interviewer Thomas om 3 gode ting. Videoen varer kun 3 minutter og er undertekster. Den har en perfekt længde og inderholder tekster. Bum! Du har pludselig forøger dit seertal med mange procent! Kom igang, lav undertekster på video nu!

Sådan kommer du videre – mød Kapwing

Jeg vil gerne anbefale dig et værktøj til at undertekste dine videoer. Det er nemt at bruge. Efter 5 minutter er du verdensmester. Giv dig tiden til at lære programmet. Det er gratis og kræver kun at du kan uploade din video til Kapwings hjemmeside. Resten foregår online. Nemt og intuitivt. Hvis du vil igang med teksterne vil jeg anbefale dig at klikke videre på dette link til Kapwing Det er gratis og er du glad for det kan du betale for endnu flere funktioner.