God fotograf til børn – de bedste billeder i kan få

Se med her når jeg er bag kameraet og skal have gode billeder af de køre små

Søger du en god fotograf til dine kære små?

Søger du en god fotograf til børn som kan tage gode billeder af vigtigste du ejer? Så synes jeg du skal kigge med her.

Det er en helt speciel disciplin, at fotografere børn. Det kræver tålmodighed og pædagogik. Jeg har selv 4 børn, og kender alt til de problemstillinger det kan give at skulle fungere i en gruppe på samme tid.

Jeg har stor erfaring med fotografering af børn. Som børnefotograf har jeg udviklet metoder så børnene føler sig trygge og kan agere godt på billeder. At portrættere mennesker er et fag i sig selv. Vi er alle forskellige og derfor kræver det altid, at man er i stand til som fotograf at holde hovedet koldt. Først og fremmest bruge de metoder der virker. Søger du derfor en fotograf til billeder af børn og søskende skal du læse videre. Jeg kan også anbefale dig at du kigger på min blog omkring fotografi.

God fotograf til børn
Børn er fantastiske at fotografere. De giver så meget igen. Selvom de kan være frække er det en fornøjelse.

Levende udendørs søskende fotos

Jeg er taget en tur i naturen med en søskendeflok og deres bedsteforældre. I naturen er der god mulighed for bevægelse. Ungerne, som i her tilfælde kan tage en tur i omgivelser og miljøet, mens søster og bror bliver fotograferet. Som børne fotograf skal man have god tid. Det skal i forældre også. Det er de fleste heldigvis rigtigt gode til. Tålmodighed er en dyd. Især mindre børn kan nemt blive urolige. Her er det godt at være en god fotograf til børn med erfaring.

Vi er taget ud i naturen, hvor billederne selvfølgelig tages med det lys jorden har skænket os. Det er et, af de fotografiske øjeblikke jeg nyder. Når man på videoen her kan se, at børnene hygger sig samen med sine bedsteforældre. Se i øvrigt flere videoer på min youtube kanel her: https://www.youtube.com/channel/UCGpDlZcJy1Uk_FlFA_-TDmQ?

Når man fotograferer søskende er der flere muligheder. Som udgangspunkt forslår jeg altid:

  • Enkelt portræt af dem hver
  • Gruppe billede

Der er også mulighed for at jeg fotograferer børnene i nogle situationer hvor de ikke ligger mærke til mig. Ved bevægelse og større skift kan det give nogle helt unikke billeder. Billederne bliver selvfølgelig mere præget af, at de ikke er opstillet.

God fotograf til børn
God fotograf til børn – Dejlig sommerdag i Bagsværd – en stykke græs hvor der normalt er får og en sol der er på vej ned.

Skal i vælge fotostudie eller naturen?

Naturen er dejlig, hvis bare vejret holder. Det kan også være årstidsbestemte forhold der gør, at det ikke er rart at være i naturen. Studio billeder er altid en mulighed. Her har vi mulighed for, at bruge baggrunde hvor lyset lægges efter den effekt man ønsker at opnå. Lyset lægges med en flot kontrast og her kan styres alt ved opsætningen af portrættet.

Som børne fotograf i København har vi mange muligheder. Der er masser af natur og vi har storbyen. Det giver derfor muligheder i det uendelige. Går man udendørs bliver foto mere levende fordi vi har naturen med os. Det giver en unik ramme man ikke kan opnå i et studio. Så selvfølgelig bliver det mere levende.

God fotograf til børn

I har måske besluttet jer. I vil gerne have fotograferet jeres børn og skal bruge en god fotograf til jeres billeder. Hvad gør vi nu herfra. Det er ret simpelt. I kender jeres børn og hvilke tidspunkter der er bedst. I kontakter efterfølgende mig og så snakker vi om jer, og jeres ønsker. Jeg kommer gerne med gode idéer hvis i savner inspiration.

God fotograf til børn
Dagens sidste billede – det har været en dejlig oplevelse for alle parter.

I har måske en ide om hvordan billedet skal se ud. Hvis i har fundet et billede på nettet, som i synes er lækkert, så finder jeg gerne inspiration i det. Når det kommer til alt gælder det om, at i er glade og tilfredse.

Print af billeder

Billederne bliver udleveret og redigeret i digitalt format. Ønsker i print kan jeg anbefale at i kigger videre på: http://www.illux.dk

Kontakt mig her eller udfyld formularen, hvis du mangler en god fotograf til børn. Jeg kontakter dig hurtigst muligt.

På gensyn