Fotograf til jeres konfirmation

Lad mig tage billederne så kan i tage jer af festen

Det er dagen hvor de unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Det er samtidig kulminationen af mange måneders spænding omkring selve dagen. I har brugt lang tid på at planlægge dagen. Hvordan vil i kunne se tilbage på denne skønne dag? Som fotograf tilbyder jeg at forevige jeres barns store dag.

Jeg er med så længe i vil have det. Jeg kommer gerne med forslag til hvordan i får de bedste billeder på dagen.

fotograf til konfirmation
Filuca blev konfirmeret i Himmelev Kirke ved Roskilde. Hun havde en fantastisk dag med familie og venner

Hvor bliver minderne af

Konfirmanden, gæsten, sangende og talerne. Er i der selv til at få taget de bedste øjeblikke som hurtigt bliver til minder? Billeder holder i lang tid. Det er dem du kan bruge til at bringe minderne tilbage. Det er derfor en god ide at lade en fotograf tage jeres konfirmationsbilleder. Samtidigt bliver i fri for bekymring omkring at i husker at få taget de gode billeder.

Hvis i vælger mig som jeres  konfirmations fotograf så vil jeg gerne tilbyde jer, at tage billeder i kan bruge til konfirmations indbydelsen.

Det er gratis og er en del af den ydelse jeg laver som fotograf. Billederne kan ligeledes bruges til takkekort efter konfirmationen. Print til invitation eller senere hen billede til væggen der kan jeg anbefale at i bruger Illux som leverandør.

Vi tager billeder i god tid så i kan nå at få lavet jeres indbydelser til konfirmationen. Når man laver denne slags konfirmations invitation, så laver man noget helt specielt. Det er en af de gode idéer som kan få dine gæster til at spærre øjnene op.

Se hvordan det gik til Filuca’s konfirmation

Filuca er lige blevet konfirmeret og familien havde brug for en fotograf på dagen. Det gjorde at de selv følte sig frie til at være det 100% for deres barn. Jeg lavede i samme forbindelse en film til min youtube kanal om fotografi der beskrev min dag som fotograf:

Film er med gratis

Ud over billederne er det muligt at få filmet dagen. Det bliver ikke film som i gamle dage det lover jeg. Det bliver efter tidens standard med slowmotion og alle de smarte effekter. Jeg klipper en video sammen til jer. Typisk varighed på videoen er 2 – 3 minutter. I får de absolutte højdepunkter ned på film. Det er en helt unik oplevelse.

Køber i min pakke “all inclusive” (se priser nederst) er film med i prisen. Hvis i køber all inclusive pakken skal i ikke tænke på om i mangler noget. Jeg er med lige fra i ankommer til kirken og til middagen er overstået. Alt efter hvordan jeres konfirmation er tilrettelagt så finder vi en model der virker optimalt.

Hold en tale som ingen gætter på du vil gøre

Du rejser dig op og holder en tale. Det er der mange der har gjort før dig. Det er traditionelt og “ok”. Jeg har en bedre ide! Hvad med at jeg hjælper dig med at holde talen?

Du bliver filmet og talen gjort klar til den store dag. Kameraet følger dig. Du snakker direkte til kameraet. Du fortæller måske nogle sjove historier, viser ting frem der har haft betydning og hvad der ellers giver mening. Det er altsammen noget vi optager inden og i god tid.

Dit barn får derfor den bedste tale de kunne drømme om. Oven i købet en de kan gemme til evigt eje. Det er et indslag til konfirmationen kun få kan lave, men jeg kan gøre det for dig. Det er både et sjovt og et festligt indslag som i vil beholde mindet om til evig tid.

Christian Bitz
Skal dyrene med? Hvorfor ikke lave noget anderledes ?

Underholdning til konfirmation

Hvem skal stå for underholdningen til jeres konfirmation? Det kan hurtigt bliver svært at finde det helt rigtige. Markedet er stort derude og tit uoverskueligt.

Skal det være underholdning i for af musik så læs videre. Jeg har forbindelser til både festbands, de såkaldte partybands samt solo musikere og DJ’s. Hvad enten i ønsker en enkelt udvalgt sang som on overraskelse eller et helt band med fest musik så spørg mig om dette. Ønsker i en DJ som spiller det i kan lide så hjælper jeg også gerne med det. Er i til en iPad med Spotify og et par store højtalere og lys til gulvet så spørg mig gerne om det.

Én kontaktperson til det hele. Lad mig være bindeled på foto, musik og underholdning. Det giver jer overskud til andre ting. Derfor: Lad derfor stå for musik, foto, anlæg, lys og lyd.

Pris på fotograf til konfirmation

Hvad koster en fotograf når man skal konfirmeres. Som tidligere beskrevet har jeg 2 pakker.

Priserne er baseret på at din konfirmation bliver afholdt i Storkøbehavn. I priserne er kørsel, arbejdsløn og efterfølgende redigering af billerder.

Bor i uden for Storkøbehavn vil der være et variabelt kørselstillæg baseret på jeres lokation. Tager billeder i hele Danmark og giver gerne tilbud på fotograf til konfirmation i Jylland, Fyn samt resten af landet.

Pakke1, pris: 2.500 kr.:

  • Billeder efter kirken
  • Familie foto ved kirke
  • Foto af konfirmanden ved kirken
  • Bliver til ca. 20 billeder som redigeres og udleveres digitalt

Pakke 2, pris : 5.500 kr.:

  • pakke 1 plus:
  • Billeder ved festen
  • Video pakke af ca. 3minutters varighed sammenklippet
  • Bliver til ca. 50 billeder og ca. 3 minutters sammenklippet video

Kontakt mig i dag

Det er ikke et dårligt salgstrick når jeg siger at jeg er ret booket. Derfor skal man være ude i god tid. Du skal derfor kontakte mig hurtigst muligt hvis du kan lide min stil.

Du kan eventuelt udfylde formularen her. jeg svarer i løbet af få timer.