Fotograf til bryllup

Tillykke i skal giftes og leder efter fotograf til bryllup

Den største dag i jeres liv er lige om hjørnet. I har store forventninger til dagen. Det skal i også have til fotografen. Læs mere her, og se om jeg er jeres næste bryllupsfotograf.

Fotograf til bryllup

Morten & Helle sagde JA til hinanden.

Forlovelsesbilleder er gratis

Alle der bestiller mig som fotograf tilbydes gratis forlovelses billeder. I kan bruge billederne på indbydelsen til jeres kommende bryllup, eller til det takkekort i måske sender ud efter brylluppet. Forlovelsesfoto giver os en unik mulighed for at mødes inden, og lære hinanden at kende. Det er super sjovt og hyggeligt.

Som bryllupsfotograf sørger jeg for, at være på pletten og gengiver alle de smukke øjeblikke. Jeg fanger de særlige stunder for jer. Dem i ser og ikke ser. Jeg går op i at blive en del af jeres bryllup. Derfor er er jeg altid diskret, og har respekt for, at det er jeres store dag.

Fotograf til bryllup

Nogle af de bedste billeder opstår altid når man ikke ved man bliver fotograferet.

Alle de billeder jeg tager bliver redigeret professionelt. Farver og balancer redigeres så de passer til jer og jeres omgivelser. Jeg redigerer alle billeder som jeg tager. Derfor skal i ikke bekymre jer om udvælge billederne. I kan sammen læne jer tilbage, og nyde jeres store dag.

Det er minder som i frit kan dele med familie og venner. Billederne leveres både digitalt direkte til jer samt i et online album. Albummet kan i dele med familie og venner.

Brylluppet er for de fleste mennesker den største og vigtigste fest de nogensinde holder. Derfor går der som regel også megen overvejelse til hver eneste beslutning.

Mange tanker går på hvad der kan gøres for, at brylluppet bliver så fantastisk som muligt.

Hvem der skal være fotografen til jeres bryllup er en tillidssag. Derfor tilbyder vi at i får lavet gratis forlovelses billeder. Billederne kan i senere bruge til jeres officielle indbydelse. Er i tilfredse med forlovelses billederne er vi sikre på, at i har en fornemmelse af fotografen der skal fotografere jeres bryllup. Vi kalder det "gensidig tillid" Vælger i mig som fotograf til bryllup er i allerede godt i gang.

Priser på bryllupsfotograf 2019

Fra april til september tilbyder jeg pakker til bryllupsfotografering på lørdage fra kr. 12.999,- for 6 timers dækning.

Uden for sæson tilbyder jeg pakker fra kr. 5.999 for 2 timers dækning.

Såfremt i har ønsker til hvad jeg skal dække laver jeg gerne et tilbud specielt til jer.

Nedenfor kan i se mine priser for de 3 bryllupspakker jeg tilbyder. Vil i have noget andet så er det selvfølgelig også en mulighed.

Eventuel kørsel afregnes seperat.

priser på bryllupsfoto

Fotograf til bryllup

Fotograf til bryllup

Tillid til fotografen er vigtigt. i kender jeres gæster men hvad med fotografen?

I kender alt til jeres gæster og har helt styr på det øvrige. Men hvem skal tage billederne, og hvordan får i de bedste minder, at kigge tilbage på. Bryllupper kan være store eller små men vi vil alle gerne kunne mindes den store dag.

Sammen med mig aftaler vi hvordan vi gør jeres dag unik, og hvad jeres ønsker er. Det er dem jeg tager udgangspunkt i .

Som fotograf til bryllup kan i have mig med hele dagen eller måske blot til kirke og reception. Uanset hvad vil jeg gøre alt for, at gå den sidste mil der gør, at jeres billeder bliver specielle.

For én dag kommer fotografen i øjenhøjde med jer og jeres gæster og fanger essencen af jeres bryllup. Smil, tårer, grin og de festlige indslag er alle minder som laves om til billeder.

Husk nu som brudepar er det ikke alt i ser på sådan en aften. Som fotograf vil jeg gøre mit bedste for, at jeg fanger de bedste øjeblikke til jer.

Jeres billeder

Inden den store dag har i mødtes med fotografen og aftalt hvilken stil og ønsker i tænker på. Der er måske også ting omkring jeres foto i ikke har overvejet og det er her min viden som fotograf / fotograf til bryllup og bryllupsfotograf kommer ind i billedet.

Fotograf til bryllup

bryllupsfotografi sweetmoment.dk fotografi - det er så yndigt at følges ad...

Reserver fotografen til jeres store dag!

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale. Giver gerne tilbud og råd til hvilken pakke der passer jeres bryllup bedst.

Kontakt

Hvor vil i fotograferes?

Fra om morgenstunden, under forberedelserne til vielsen i kirken?

Jeg er med fra når i ønsker det. Et populært ønske er, at fotografen er med når brud og gom gøres klar. Det giver et unikt indblik som i bagefter kan dele med hinanden.

Kirketid. Der er jeg også med. Her vælter føleserne frem og de skal laves til minder.

bryllupsfotograf bryllupsfotografi sweetmoment.dk fotografi

måske har i det bedste bud på den perfekte lokation til jeres billede? ellers gør jeg gerne alt for at hjælpe

Til receptionen og middagen?

Hvad enten i vælger at holde reception eller middag, måske begge dele så kan jeg dække det hele. Det er her jeres gæster rigtigt hygger sig, talerne, de sjove, søde og måske vemodige indslag. Jeg er med og fanger det unikke. Husk det er ikke alt i når at se på dagen. Det er derfor rart med gode billeder at se tilbage på.

bryllup sweetmoment.dk fotografi

bryllup sweetmoment.dk fotografi

Hele pakken?

I ønsker at få dækket hele brylluppet ind. Ingen problem. Jeg bliver en del af festen og inden længe vil gæsterne ikke ane fotografen er tilstede og de skønneste billeder melder sin ankomst.  I får her rigtigt mange billeder at se tilbage på. I har hele dagen gjort om til minder. Pas på dette er et populært valg.

Musik til bryllup

Jeg samarbejder med Danmarks med populære bryllupsband After Eight Partyband De har gennem de sidste 8 år spillet til mere end 200 bryllupper og ved hvad der kræves for at levere underholdning i kan feste til. Ønsker i derfor fest musik til når buketten er kastet kontakt After Eight Partyband for den bedste fest musik

musik til fest bryllupsband

After Eight Partyband har spillet til mere end 200 bryllupper.

Reserver fotografen til jeres store dag!

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale. Giver gerne tilbud og råd til hvilken pakke der passer jeres bryllup bedst.

Kontakt