Fotograf konfirmation København – billeder fra den store dag

Konfirmationerne er hvor de små bliver store. En tradition som i selvfølgelig skal have billeder af

Fotograf til jeres konfirmation

En lang tradition hvor de unge mennesker skal træde ind i de voksnes rækker. Det er samtidig kulminationen af mange måneders spænding omkring selve dage.

Men hvordan vil i huske dagen? I har brugt ugers planlægning, men husker i at få taget billeder der tilsvarer jeres store arbejde i at planlægge festen?

I får de bedste billeder

Konfirmanden, gæsten, sangende og talerne. Er i der selv til at få taget de bedste øjeblikke som hurtigt bliver til minder? Billeder holder i lang tid. Det er dem du kan bruge til at bringe minderne tilbage. Det er derfor en god ide at lade en fotograf tage jeres konfirmationsbilleder.

fotograf konfirmation københavn
Fotograf konfirmation København – Det er altid sjovt at få taget billeder. En oplevelse venter.

Sådan laver du de bedste indbydelser til konfirmation

Vælger i mig som konfirmations fotograf så vil jeg gerne tilbyde jer at tage billeder i kan bruge til konfirmations indbydelsen. Det er gratis og er en del af den ydelse jeg laver som fotograf. Billederne kan ligeledes bruges til takkekort efter konfirmationen. Print til invitation eller senere hen billede til væggen der kan jeg anbefale at i bruger Illux som leverandør

Vi tager billeder i god tid så i kan nå at få lavet jeres indbydelser til konfirmationen. Når man laver denne slags konfirmations invitation, så laver man noget helt specielt. Det er en af de gode idéer som kan få dine gæster til at spærre øjnene op.

fotograf konfirmation københavn
Fotograf konfirmation København – Skal konfirmationsbilledet tages ved kirken eller der hvor du bor? I bestemmer, vi snakker sammen om jeres ønsker

Vil i have film med gratis?

Ud over billederne er det muligt at få filmet dagen. Det bliver ikke film som i gamle dage det lover jeg. Det bliver efter tidens standard med slowmotion og alle de smarte effekter. Jeg klipper en video sammen til jer. Typisk varighed på videoen er 2 – 3 minutter. I får de absolutte højdepunkter ned på film. Det er en helt unik oplevelse.

Køber i min pakke “all inclusive” (se priser nederst) er film med i prisen. Hvis i køber all inclusive pakken skal i ikke tænke på om i mangler noget. Jeg er med lige fra i ankommer til kirken og til middagen er overstået. Alt efter hvordan jeres konfirmation er tilrettelagt så finder vi en model der virker optimalt.

Hold en tale som ingen gætter på du vil gøre

Du rejser dig op og holder en tale. Det er der mange der har gjort før dig. Det er traditionelt og “ok”. Jeg har en bedre ide! Hvad med at jeg hjælper dig med at holde talen?

Du bliver filmet og talen gjort klar til den store dag. Kameraet følger dig. Du snakker direkte til kameraet. Du fortæller måske nogle sjove historier, viser ting frem der har haft betydning og hvad der ellers giver mening. Det er altsammen noget vi optager inden og i god tid.

Dit barn får derfor den bedste tale de kunne drømme om. Oven i købet en de kan gemme til evigt eje. Det er et indslag til konfirmationen kun få kan lave, men jeg kan gøre det for dig. Det er både et sjovt og et festligt indslag som i vil beholde mindet om til evig tid.

Underholdning til konfirmation

Hvem skal stå for underholdningen til jeres konfirmation? Det kan hurtigt bliver svært at finde det helt rigtige. Markedet er stort derude og tit uoverskueligt.

Skal det være underholdning i for af musik så læs videre. Jeg har forbindelser til både festbands, de såkaldte partybands samt solo musikere og DJ’s. Hvad enten i ønsker en enkelt udvalgt sang som on overraskelse eller et helt band med fest musik så spørg mig om dette. Ønsker i en DJ som spiller det i kan lide så hjælper jeg også gerne med det. Er i til en iPad med Spotify og et par store højtalere og lys til gulvet så spørg mig gerne om det.

En kontaktperson til det hele. Lad mig være bindeled på foto, musik og underholdning. Det giver jer overskud til andre ting. Derfor: Lad derfor stå for musik, foto, anlæg, lys og lyd.

Pris på fotograf konfirmation København

Hvad koster en fotograf når man skal konfirmeres. Som tidligere beskrevet har jeg 2 pakker.

Pakke1:

  • Billeder efter kirken
  • Familie foto ved kirke
  • Foto af konfirmanden ved kirken
  • Bliver til ca. 10 billeder som redigeres og udleveres digitalt

Pris: 2.500 kr.

Pakke 2:

  • pakke 1 plus:
  • Billeder ved festen
  • Video pakke af ca. 3minutters varighed sammenklippet
  • Bliver til ca. 50 billeder og ca. 3 minutters sammenklippet video

Pris: 5.500 kr.

Priserne er baseret på at din konfirmation bliver afholdt i Storkøbehavn. I priserne er kørsel, arbejdsløn og efterfølgende redigering af billerder.

Bor i uden for Storkøbehavn vil der være et variabelt kørselstillæg baseret på jeres lokation. Tager billeder i hele Danmark og giver gerne tilbud på fotograf til konfirmation i Jylland, Fyn samt resten af landet.

fotograf til konfirmation
Fotograf konfirmation København: Filuca blev konfirmeret i Himmelev Kirke

Kontakt mig i dag

Søger du en fotograf som kan tage de bedste billeder som i fortjener på denne store dag? Så skal i kontakte mig snarest muligt. Det er blevet populært med gode billeder og jeg er ofte booket lang tid i forvejen.