Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf – bliv klogere her

Den rigtige bryllupsfotograf gør hele forskellen

Derfor er det vigtigt at vælge den rette bryllupsfotograf

Du er i den lykkelige situation at du skal giftes. Du skal planlægge det bryllup (se hvad wiki skriver om bryllup) du indtil videre kun har drømt om. Du skal giftes med dit livs kærlighed. En af de vigtigste beslutninger du skal tage er at “hyre” den rette bryllupsfotograf.

Forestil dig at det er nu er nogle år siden du blev gift. Du sidder og kigger på billederne fra måske den største dag i dit liv. Blev billederne gode og står de mål med de minder du selv har fra festen? Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf. Læs videre her hvordan du finder den rette til at tage billeder til jeres store dag.

Måske har du siden hen fået børn eller børnebørn. Du vil gerne vise minderne frem fra dengang du blev gift. Hvem var med til festen og alle de rørende øjeblikke som du tydeligt husker. Forestil dig hvor glade dine børn vil være for at se billederne fra en periode i jeres liv hvor de ikke var født endnu.

Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf
Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf

Derfor skal du vælge en bryllupsfotograf du har tillid til. Det er ikke en opgave der bare skal være overstået. Det skal gøres ordentligt. Vælger du mig som din fotograf vil jeg gøre alt i min magt for at din store dag bliver til dine bedste minder.

Derfor skal du vælge en erfaren fotograf til dit bryllup

Du har måske overvejet at høre en ven eller et familiemedlem om de ville tage billeder ved dig bryllup? Det er ikke noget jeg anbefaler. De er gæster til dit bryllup og har ikke samme prioriteter som en erfaren fotograf har. Når jeg er bryllupsfotograf kommer jeg med mine erfaringer og færdigheder som fotograf. Jeg er dedikeret til jeres fest og koncentrerer mig kun om at lave de gode billeder.

Det sidste i ønsker er dårlige billeder som er uskarpe, taget med dårlig timing eller billedeligt dårligt sat op og komponeret.

Jeg er passioneret omkring mit fotografi og giver gerne garanti for gode billeder som lever op til en professionel standard. En anden grund til at hyre mig er at jeg kun benytter det bedste udstyr. Udstyr som almindelige hobby fotografer ikke har adgang til.

Det perfekte bryllup kræver minder

Du har sikkert brugt mange måneder på at planlægge dit bryllup. Fra gæstelister til hvor brylluppet skal afholdes. Hvad med kagen og hvad med blomsterne. Alt den tid du har brugt på at skabe de perfekte rammer fortjener de perfekte billerder.

Tænkt på hvor sjovt det er årene frem at kigge tilbage på de minder i dengang skabte. Lad ikke alt den tid og planlægning være forgæves.

Som din bryllupsfotograf er jeg der til at forevige ikke kun jer som mennesker men også jeres omgivelser. Alt den tid i har brugt på at planlægge jeres store dag beskriver jeg i billedform.

Hvad med talen fra far. Lige der hvor der knibes en tåre eller der grines af noget sjovt du engang gjorde. Lad mig som fotograf tage billede af de øjeblikke der kommer til at betyde mest for jer.

bryllup sweetmoment.dk fotografi
Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf sweetmoment.dk fotografi

Hvordan skal du vælge din bryllupsfotograf

Først og fremmest skal du vælge en fotograf som føler dig tryg ved. Når du er tryg ved fotografen er du også tryg ved at have ham med til din store dag. Det er også vigtigt at fotografen har forståelse for hvilket udtryk du ønsker dine billeder skal have. Nogle foretrækker sort/hvide billeder mens andre i farve. Nogle er til det drømmende udseende, andre til det dokumentariske.

Jeg tager gerne en snak med jer omkring jeres forventninger til mig som jeres bryllupsfotograf.

Bryllupsforograf i København

Som bryllupsfotograf har jeg base i København. Jeg arbejder dog i hele Danmark og har kunder fra Gedser til Skagen. Men har du planer om bryllup i København er jeg her særligt kendt i området. Jeg kommer gerne med gode råd til jeres billeder.

Om du skal giftes i kirke, udenfor eller noget helt tredie er jeg klar på at bruge min erfaring på at levere de smukkeste billeder til jer.

Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf
Sådan vælger du den rette bryllupsfotograf – June & Michael blev gift på en dejlig sommerdag

Hvad koster en bryllupsfotograf

Her kan du se eksempler på mine priser. Det er blot forslag. Har du et større eller mindre behov vil jeg gerne give en pris på det også. Ikke to bryllupper er ens. Helt generelt er at jo flere timer du vil have mig med som bryllupsfotograf jo flere penge vil det koste. Jeg prøver dog at holde mine priser på et respektabelt niveau. Dog må i gerne huske på at der bruges lige sp meget tid i redigeringen som ved selve brylluppet. Alle billeder bliver professionelt redigeret.

Hvis du har mod på at gå videre med mig som din bryllupsforograf så kontakt mig gerne i dag. husk at jeg tager gratis forlovelsesbilleder når man booker mig som bryllupsfotograf.

Skal du bruge Danmarks bedste bryllupsband – After Eight Partyband? Hils fra Sweetmoment og få 10% rabat ved samtidig bookning af fotograf.