10 gode grunde til at vælg en bryllupsfotograf

I dette indlæg beskriver jeg 10 gode grunde til hvorfor du skal vælge en professionel fotograf til dit bryllup. Det er 10 grunde som jeg synes er gode og relevante. Læs videre hvis du vil spores ind på hvorfor det er helt rigtigt at vælge en professionel fotograf.

1 Vores venner har et godt kamera, og vi tænkte på at bede dem om at være vores fotograf

Som fotograf har jeg hørt dette argument mange gange. Det virker som en god måde at spare på sine penge i et stramt budget.

Et godt kamera betyder ikke flotte billeder. Det er teknikken, erfaringen og anvendelsen der giver gode billeder. En god fotograf kan også tage gode billeder med et billigt kamera. Det gælder om, at vide hvordan man bruger sit kamera i enhver tænkelig situation.

Ligegyldigt hvor godt dit kamera er nytter det ikke noget bare at pege og trykke på udløseren. Det bliver billedet ikke godt af.

En god fotograf bruger sit kamera som et stykke værktøj. Han benytter det hele tiden og tager billeder af enhver tænkelig situation.

2 Professionel service

Når du bestiller en professionel fotograf, bør du forvente at modtage en tilsvarende professionel service.

Alt fra de små til de store ting. Fotografens tankegang og opmærksomhed på detaljer. En professionel bryllupsfotograf vil gøre alt for at tage gode billeder og gøre sin kunde tilfreds. Vælger du sweetmoment.dk som din professionelle samarbejdspartner laver vi altid en kontrakt på vores aftale. Det er din sikkerhed for at du får det du ønsker dig. Inden kontrakten skrives under har vi haft en dialog enten på telefonen eller over et personligt møde.

3 Værdien af ​​jeres minder

Dette er nok en af ​​de mest betydningsfulde (og personlige) grunde til at vælge en professionel fotograf. Din bryllupsdag er en af ​​de vigtigste dage i dit liv, du vil bruge meget tid på at planlægge og forberede dig på det.

Det vil også gå overraskende hurtigt. De billeder, du har bagefter, vil være et tilbageblik på dagens begivenheder. I de kommende år vil i se tilbage på billederne og genopleve dagen om og om igen.

At huske de øjeblikke og mindes de billeder der er blevet taget på jeres store dag. At have en professionel fotograf, som du kan stole på til jeres bryllupsdag.

4 Stil

Hvilken stil vælger i til jeres bryllup: dokumentar, traditionel, drømmende, reportage, mørk og moody, kunst, street osv. Du skal derfor vælge en fotograf der passer til jeres stil. De fleste bryllupsfotografer mestrer flere stilarter. De ved hvilke virkemidler der skal til for at opnå et bestemt “look”.

Bryllupsfotograf København
Hvilken stil ønsker i? Skal børnene være med? Skal det være opstillede billeder eller dem som i ikke opdager

5 Sikkerhed

Er dine billeder sikre? Hvad nu hvis noget går galt. Efter at have taget flere hundrede billeder til jeres store dag vil en seriøs fotograf sætte sig ned for at sikre at jeres billeder er i de bedste hænder.

Når billederne er downloadet vil de bliver sikkerhedskopieret til yderligere backup. Sweetmoment.dk laver både sikkerhedskopi og anvender kamera med 2 memory slots. Det vil sige at sker der fejl internt i kameraet så har kameraet altid en ekstra kopi indbygget.

6 Portefølje

Spørg altid den bryllupsfotograf du har i tankerne om deres portefølje. At kunne se deres arbejde på forhånd giver dig en ide om det er en fotograf du vil benytte. Hos sweetmoment.dk giver vi som forsmag på vores kunne altid gratis forlovelsesbilleder. Her møder i fotografen og modtager efterfølgende jeres forlovelsesbillede redigeret. I kan her vurdere om i ønsker at fortsætte samarbejdet.

7 Kreativitet

Med sociale medier og online platforme har det aldrig været nemmere at fordybe sig i indhold og at blive inspireret af andres billeder og lokationer.

Dette er et godt udgangspunkt for din samtale med din kommende leverandør af minder for livet. Så har du måske allerede en ide til hvordan dine billeder skal se ud.

Spørg endelig også fotografen om idéer. En erfaren fotograf ved hvad virker på billeder. Sammen kan i hurtigt spore jer ind på detaljerne i jeres kommende billeder.

8 Udstyr og ekspertise

Som du læste i grund nr. 1 så betyder et godt kamera automatisk ikke gode billeder.

Som fotograf har sweetmoment.dk altid det rette udstyr med. Vi har alt det der skal bruges for at tage profesionelle billeder. Forskellige typer objektiver. De sikrer blandt andet at billederne i kirken bliver gode. Her vil en amatør komme i problemer da kirkebilleder ofte lider under dårligt lys. Har man ikke udstyret til at bekæmpe omgivelser bliver billeder ikke gode.

Det samme gælder sig flashlights, lamper, stativer også videre. Det er udstyr man skal kunne anvende på et højt niveau før det giver gode resultater.

Ligeledes i efterbehandlingen/redigeringen af billederne. Her er det vigtigt at man har styr på at redigere digitale billeder. Eventuelt rette fejl i billederne, uheldige mærker i huden eller lignende.

Bryllupsfoto, portrætfoto sweetmoment.dk vi tager dit personlige porttræt fotograf
Hvilken stilart er i til?

9 Erfaring og holding til opgaven

Det kan lidt lyde som punkt 8. Men mens det forrige punkt omhandler den tekniske evne, man bør forvente af en professionel fotograf, vedrører dette punkt de erfaringer fotografen har haft som fotograf.

Fotografer med flere bryllupper i deres rygsæk vil have en stærk forståelse af, hvad dagen vil indeholde, timingen og hvor hurtigt tiden går.

På grund af dette vil en professionel fotograf være arbejde instinktivt for at fange de rigtige billedder og være et skridt foran på selve dagen.

Derfor er erfaring vigtig. Det er simpelthen nødvendigt at vide hvad man har med at gøre.

10 Det handler om jer og jeres historie

Det er jeres historie der bliver fortalt gennem billeder. Alle de spændinger i oplever gennem dagen. Fra øjeblikket hvor i går op af kirkegulvet til buketten er kastet. Alle talerne, tårene og grinene.

Derfor er billeder fra en erfaren bryllupsfotograf den bedste investering i kan gøre. I kan ikke lave dagen om og det kan fotografen heller ikke. Vælg derfor rigtigt første gang.

Vil i booke sweetmoment.dk til jeres kommende bryllup

Så kig her på vores bryllupsside og send gerne en besked via formularen. Vi svarer inden for få timer. Vi skræddersyer gerne et tilbud der passer til jeres bryllup. Priser på bryllup har vi mange af men ingen bryllupper er ens. Derfor laver vi altid et tilbud på jeres bryllup. Priser spænder lige fra 6.000 kr. og opefter.

Se mere til sweetmoment.dk på vores hjemmeside: https://sweetmoment.dk

Har i brug for Danmarks bedste bryllupsband? After Eight Partyband spiller til mange bryllupper hvert år. Se mere til dem på https://after-eight.dk