fotograf til bryllup sweetmoment.dk fotografi
fotograf til bryllup sweetmoment.dk fotografi

Bryllupsfoto København

Brug for bryllupsfotograf i København?

Morten og Helle blev d. 22 juni 2019 gift på Københavns Rådhus. Parret havde brug for en fotograf i København og sweetmoment.dk blev kontaktet.

Brud og gom havde krav om en professionel fotograf, der kunne være med på den store dag. Læs mere her om, hvordan det gik med bryllupsbillederne af Morten og Helle.

Gift på Københavns Rådhus

Traditionelt set er jeg som bryllups-fotograf booket til at være med fra starten. Til Morten og Helle’s bryllup startede det hele en lørdag kl 10. Rammen var Københavns Rådhus. Som professionel fotograf ankommer jeg altid i god tid. Jeg sørger for jeg kan parkere, og kan nå i tide hen til rådhuset.

Inden jeg tager hjemmefra har jeg tjekket flere gange, at jeg har husket alt det udstyr jeg skal bruge. Er alle batterier opladet, er der hukommelseskort i kameraet også videre.

Brud og gom havde til disse billeder valgt rammerne fra Københavns Rådhus til deres bryllupsbilleder. Rådhuset har foruden et smukt bygningsværk også en fin gårdhave, hvor man kan tage gode billeder.

Bryllupsfotograf København
Billede taget i gårdhaven ved københavns Rådhus

Som fotograf er det min opgave at lede og guide brudeparret når jeg tager billederne. Det kræver erfaring. En dygtig bryllupsfotograf med erfaring får denne del af dagen til at glide smertefrit. Det skal være en oplevelse at blive gift, og det skal være sjovt og minderigt, at få taget billederne.

Bedste til at forevige jeres minder

Der er mange dygtige fotografer. Det er derfor vigtigt, at i vælger den rigtige til jeres store dag. Hos sweetmoment.dk er opgaven ikke bare et telefonopkald. Det er også gerne et for møde, hvor vi snakker om forventninger. Når jeg skal tage jeres billeder er det vigtigt at kende jeres behov, tanker og ønsker. Lige fra tidsplan til hvilke billeder i vil have taget.

Bryllupsfotograf København

Som fotograf har jeg 100% styr på hvad der fungerer på billeder. Jeg kan derfor nemt følge op på jeres idéer, og få dem omsat til billeder. Dit bryllup er noget særligt. Det skal billederne også udstråle.

Flotte bryllupsbilleder

Der er mange måder at tage og redigere billeder på. Billederne bliver altid flotte. Hvilen stil vælger i? Skal det være et drømmende look eller et mere realistisk.

Bryllupsfotograf København
Har i børn skal de helt sikkert med på billederne

Hvis jeg er med til hele brylluppet råder jeg altid brud og gom til, at vi lige smutter en 30 minutters tid når solen er ved at gå ned. Her giver lyset nogle helt unikke billeder. Billeder som i vil være glade for mange år frem. Hvis i vælger sweetmoment.dk til at tage bryllupsbillederne, så vælger i mange års erfaring kombineret med en professionel foto, Om du mangler en samarbejdspartner i København eller hele Danmark så er sweetmoment.dk et godt bud.

Fotograf til bryllup

Vielsen er overstået og billederne er i kassen. Hvem skal tage billeder resten af aftenen? sweetmoment.dk er din partner fra a-z.

Lad os være med fra start til når buketten er kastet. Vi fanger alle de rigtige øjeblikke. Spændingen, tårer, smilet og grinet. De vigtige taler,. Alt det i ikke ser.

Når i et par dage efter brylluppet modtager jeres billeder vil i genopleve festen fra helt andre vinkler. I vil se alt det i ikke så på dagen og glæde jer over den store dag.

Priser på foto

Priser på bryllupsfotografi kan findes her. Priserne er vejledende. Har i andre ønsker så finder vi sammen den perfekte løsning.

Alle billeder leveres i digitalt album til jer og jeres gæster

Efter billederne er redigeret udleveres de i et digitalt album som er privat og beskyttet med password. I kan frit dele det med familien eller blot jer selv. Albummet giver jer mulighed for at downloade alle billeder i høj opløsning. Albummet er online og kan nydes fra pc, smartphone eller tablet.

Kontakt din bryllupsfotograf i dag

Skal du giftes i København og har brug for de bedste billeder? Så skal du kontakte os i god tid.Vi er ofte booket, men der er ofte tider at få hvis man er ude i god tid. I kan enten ringe på 21 16 51 16 eller udfylde formularen herunder.

På telefonen svarer jeg med det samme (læg en besked hvis den ikke bliver taget) hvis i skriver svarer jeg i løbet af få timer.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.