Børnefoto – din børnefotograf

Søger du en børnefotograf er du landet et godt sted. Sweetmoment.dk har stor erfaring i børnefoto. Billeder af børn kan blive helt fantastiske og nogle af de bedste billeder du kan få taget.

Alle børn er skønne og billeder af børn bliver altid fantastiske. Billedet er taget i den gyldne time i naturen ved Bagsværd Sø

God fotograf til børn
Leg og sjov. Naturen er bare skøn…

Børnefotografering

Som børnefotograf fotograferer jeg dit barn på barnets vilkår. Børnefoto er en rigtig god oplevelse. Det giver nogle fantastiske billeder fordi børn er fulde af energi. Det er vigtigt i vælge ren fotograf der ved hvordan man tager børnefoto. Det vil give de helt rigtige billeder. Så det er en virkelig god ide at vælge en børnefotograf som har prøvet det før.

Hos sweetmoment.dk har vi stor erfaring i at fotografere børn. Vi ved hvad der skal til for at smile. Vi har alt den tid der skal til. Det er ikke som ved skolefotografen hvor barnet har 30 sekunder til at være sig selv. vi bliver ved til vi har billedet i kassen.

Se vores galleri af blandt andet børnefotos.

Få taget flotte billeder

Billeder kan tages i studie, ved jer eller i naturen. Alle steder har sin charme. I studiet har vi 100% kontrol over lyset og miljøet. I naturen får vi det naturlige lys der giver det drømmende udseende. Det er meget forskelligt hvad vores kunder vælger. Skulle vi selv vælge giver naturen til børn det helt rigtige miljø.

I naturen kan de lege og kommer ikke så nemt til at kede sig. Fotografen er meget opmærksom på at fange situationer som er naturlige. Det giver de bedste billeder.

Det er en fantastisk oplevelse at være i naturen og få taget billeder. Naturen giver nemt gode billeder. Se mere her på video’en hvor Anders fra sweetmoment.dk er i naturen med en børnfamilie.

Børnefotograf København

Vil du have lavet børnefoto og bor i København er fotografen lige om hjørnet. Bor du på andre dele af Sjælland eller Storkøbenhavn er det ikke noget problem. Vi mødes ofte på aftalte steder. Der hvor det giver mest mening at tage dit billede.

Søskende foto

Er i en eller flere, det er ikke noget problem. Vi tager gerne de forskellige billeder. Enkelt portrætter og i gruppe. I skal selvfølgelig også med på billedet. Vi slutter altid af med et gruppebillede. Det er gratis og et godt minde om en god dag.

Søskende foto – en god ide og et minde for livet. en dag er de små store. Hvor blev tiden af?

børnefotograf

Kontakt børneforografen i dag

Det er en god idé at være i god tid. Det sker vi har huller i kalenderen og kan som regel også godt slå til med kort varsel. Nogle gange kræver situationen bare at der skal tages billeder “nu”

I er meget velkomne til at ringe på 21 16 51 16 eller maile på anders@sweetmoment.dk – telefonen tager jeg som regel med det samme. Svar på mail og lignende gerne inden for et par timer.

Du kan sende mig en besked via denne formular: