Bilfotograf

Torsdagstræf på Roskilde Havn

Hvis din bil er mere en blot en transportmiddel men en livstil så skal du læse videre her.

Det kan også være at du står i en situation at du skal sælge din bil. Så skal du måske bruge nogle gode billeder der sælger din bil bedre. Så skal du også læse med her.

Fotografering af biler

Som professionel bil fotograf har jeg gennem mange år har stor interesse og fornøjelse i tage foto af biler. Jeg har som fotograf taget billeder af biler til biltræf, motorløb samt selvfølgelig kundeopgaver.

Jeg har udstyret til at tage billeder inde i bilen samt uden for bilen. Som bil fotograf ved jeg hvilke metoder der virker så din bil bliver fremstillet bedst muligt.

Fotografering af show biler

Du bruger meget tid på din bil, hvorfor ikke også investere i nogle gode billeder. Der er mange dygtige fotografer men ikke alle har erfaring i at fotografere biler. Hos sweetmoment.dk har vi fotograferet biler i mange år. Det er ikke tilfældigt at det er sådan. Fotografen har nemlig selv benzin i blodet. Derfor ved vi hvor dybt i sjælen det ligger at være tosset med biler.

Bil fotografering er mange ting. Har du en show bil så ønsker du måske en lækkert billede af din bil som du kan pryde din garage eller stue med. Eller måske skal du bruge det til hjemmeside eller noget helt tredie. Med show biler og biler til træf giver det en unik mulighed for at lave det perfekte billede. vi kan køre bilen hen til et sted hvor din bil fremstår endnu mere lækker. Eller er du til træf kan vi tage billeder af bilen i et miljø med lignende biler. Mulighederne er mange. Måske vil du gerne have hele familien med på billedet. Ingen problem.

Det bedste tidspunkt at fotografere show biler er når solen begynder at gå ned. Så bliver lyset helt specielt. Skyggerne bliver bløde og lækre. Lyset her er knapt så hårdt og det giver de bedste billeder. Som bil fotograf vil jeg råde dig til at benytte den tid af dagen til billeder. Om du hyrer en professionel eller vælger at gøre det selv.

Torsdagstræf på Roskilde Havn

Brug for salgs billeder af din bil?

Du står måske i en situation at din bil skal sælges. Hvordan har du tænkt dig at din bil skal fremstå? Når man sælger sin bil er det oftest i konkurrence med andre biler i samme prisklasse. Her er det billederne der gør forskellen. Som bil fotograf sørger jeg for at din bil bliver "klikket" på. Dermed øger du chancen for at salg betydeligt. Med gode billeder af din bil samt en god salgsbeskrivelse er du godt på vej til at sælge din bil. Sweetmoment.dk hjælper gerne som bil fotograf og med at skrive en salgsannonce der sælger din bil.

Hvorfor tager ejendomsmægleren gode billeder af de huse han/hun sælger? Det er fordi de er i konkurrence med naboen om at få solgt hurtigt og til en god pris. Når du vil sælge din bil er det ofte efter samme regler. Du vil gerne af med den hurtigt og til en fornuftig pris. Her er det en god ide at bruge en professionel bil fotograf. Pengene er givet godt ud.

Du kan med fordel bruge en bil fotograf

Når du bruger sweetmoment.dk som bil fotograf får du udleveret alle billeder digitalt og professionelt redigeret. Du har altid billederne inden for få dage. Dermed kommer du hurtigt igang med salg af din bil eller din hjemme side som mangler nogle fede bil billeder.

Ønsker du print hjælper jeg dig gerne videre i processen. Der er mange muligheder når det drejer sig om print af billeder. Det er faktisk en verden for sig selv.

bil fotograf

Video af din bil

Ønsker du video af din bil hjælper jeg gerne med det. Du får video i 4K format klar til youtube og hvad du ellers har af ønsker. Video er en rigtig god ide og en unik måde at fremstille sin bil på. Se evt. en video jeg har lavet her fra et træf:

https://www.youtube.com/watch?v=Rq9c_5kng4A

Kontakt mig nu

Mangler du en god bil fotograf kan du kontakte mig med det sammen. Jeg svarer hurtigt og giver gerne en fast pris på din opgave. Pris afhænger af opgavens type og hvor meget tid der skal bruges på den. Som bil fotograf arbejder jeg i hele Danmark. Det er derfor også muligt for dig at benytte mig som fotograf hvis du ønsker det.

Du kan ringe til mig på tlf.: 21 16 51 16 eller udfylde kontaktformularen neden under teksten her. Jeg svarer altid i løbet af få timer.