Bedste foto rygsæk i 2019 – Du skal vælge denne

Derfor skal du vælge denne rygsæk til dit kamera i 2019

Bedste rygsæk er…

Peak Design har en mission. Det vil lave de bedste ting. Peak Design går højt op i design og kvalitet samt funktionalitet. De vil gerne lave innovative produkter i smukt design. Et produkt hvor følelse, helhed, kvalitet og design hænger sammen. Er Peak kandidat til bedste kamera rygsæk i 2019?

Vil starte med at sige at denne artikel ikke på nogen måder er sponsoreret af Peak Design. Det er udelukkende min egen begejstring for deres produkter. Jeg vil gerne give dig min mening om min erfaring med Peak så kan du selv vurdere om det er noget for dig.

Min første erfaring med Peak var deres kamera rem som de kalder Slide. Peak Design Slide bruger et genialt quick release system. Desuden kan remmens længde justeres med et snuptag. Et produkt som er gennemtænk og føles rart.

Det fik mig til at kigge efter Peak Design da jeg skulle have skiftet min nuværende Tamran Expedition 7x ud. Min Tamran var jeg glad for da jeg brugte Canon huse og objektiver. Men efter jeg skiftede til Sony A9 for et par år siden kunne jeg skære ned på hvor stor en rygsæk jeg havde brug for.

Bedste kamerarygsæk i 2019
Bedste kamerarygsæk i 2019 – denne Slide rem er et rigtigt godt bekendtskab

Det skal siges fra start at Peak ikke er billigt. Det er allerede her sortere potentielle købere fra. Er du derimod fotografen der har været et par forskellige rygsække og tasker vil du værdsætte Peak.

Denne rygsæk giver dig alt hvad du har brug for

Peak Designs Everyday Backpack er perfekt til opbevaring af fotoudstyr. Dens smidighed gør måden den indrettes på helt genial. Den har selvfølgelig også plads til en laptop. Mine egen Macbook Pro 15″ kan være der uden problemmer.

Everyday Backpack kommer i flere versioner, både i rumindhold og farve.

 • 20L (20 liter)
 • 30L (30 liter)

Dertil i farverne:

 • Black
 • Charcoal
 • Ash
 • Tan
Bedste kamerarygsæk i 2019
Bedste kamerarygsæk i 2019. Kommer i to størrelses varianter

Det udvalg skulle tilfredsstille de fleste i forhold til opbevaringsplads og farve. Fælles for begge modeller er at de er opbygget på samme måde. Det er kun et spørgsmål om dine forventninger til hvor meget udstyr du kan have med.

Tasken er udover farver og rummål kendertegnet ved at der er rum til computer (bærbar).

Det som denne rygsæk gør rigtigt godt er at den kan bruges til både kamera, objektiver, droner og hvad du ellers måtte have a pladskrav. Foto og video er jo i dag mere end blot et kamera og et objektiv.

Med denne rygsæk har Peak Design tænkt på det hele. Mere smidighed i forhold til konkurrenterne. Side lommer / side pockets gør at du nemt kan opbevare dit udstyr. Der er let tilgang til dine ting via de såkalde side pockets. Andre fordele ved denne rygsæk er en smart

Bedste kamerarygsæk i 2019
Bedste kamerarygsæk i 2019 – smarte side pockets går det nemt at få fat i sit kamera

Moderigtig, funktionel, “fit” og den gode følelse

Går du som mig op i udseendet på din kamera rygsæk så kan du ikke komme uden om denne her. Den har de rigtige elementer i henhold til : udseende, funktionalitet og følelsen af kvalitet.

God kvalitet og lige så vigtig som et godt design. At Peak Design så også har gennemtænkt måden tasken anvendes på gør bare for mig at denne taske er nær perfekt. Det hele er noget man kan tage at føle på. med denne taske på ryggen er der både til udseendet og funktionaliteten.

Tasken minder lidt i udseende om de tasker man har på når man springer faldskærm. Den er ret slim i udseendet trods den store rummål. Det er helt klart en fordel for mig at den ikke ser klodset ud.

Derfor skal du købe denne taske

Hvis løfter som: livstidsgaranti og rigtig god kvalitet tiltaler dig er det her klart tasken du skal gå efter. Samtidig oser tasken af kvalitet. At du ved siden af ikke ligner en foto nørd er også et kæmpe plus.

Tiden hvor det praktiske vandt over designet er slut. Endelig blev stillingen mellen de to faktor uafgjort.

Bedste kamerarygsæk i 2019
Bedste kamerarygsæk i 2019 – design spiller en stor rolle. Designet er både smukt og praktisk

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det praktisk har vundet over designet eller omvendt. Jeg synes den er smuk, den gør mig stolt, jeg har lyst til at gå med den. Den er en del af mig. Samtidig er den også den mest praktiske taske jeg har haft.

Den har en meget fleksibel indretning. Der er heller ikke fornemmelsen af at den er tung i bunden eller i toppen. Den ligger godt på ryggen. Har efterhånden gået mange kilometer med den og den har absolut været et behageligt selskab. En absolut top kandidat til bedste kamera rygsæk i 2019.

Det her har jeg typisk i min rygsæk

I min rygsæk fra Peak Design har jeg altid:

Dermed er jeg i god stand til det arbejde jeg nu skal udføre.

Konklusion – Bedste kamera rygsæk i 2019

Køb tasken før din nabo! Bedste rygsæk i 2019! Tasken rummer alle de elementer en professionel fotograf måtte ønske sig. Det betyder samtidig at den også er god nok til fritidsfotografen. Peak Design Everyday Backpack burde stille de fleste tilfredse med hensyn til størrelse og farvevalg. Det er svært at gøre nogle sure her.

Dette er tasken der hjælper dig videre. Når først du har haft fingrende i den er det lidt svært at se hvad konkurrenterne skal stille op.

+/-

Fordele ved denne kamera rygsæk er langt flere end ulemperne. Jeg har faktisk ikke fundet nogle ulemper. Derfor bliver det til ønsker ud fra eget synspunkt.

Plusserne ved bedste kamera rygsæk i 2019 (PEAK):

 • Design
 • Plads
 • Funktionalitet
 • Følelsen er i top
 • Lækkert materiale valng
 • Vandtæt
 • Lukkemekanismen er genial
 • Slingbag funktion (sving tasken rundt og få hurtig adgang til sidelommerne)

Minusserne:

 • Funktion til at oplade smartphones ( det er set i så mange ting nu, hvorfor ikke her også)
 • Mulighed for at udvide sine skulderstropper med mere udstyr.
 • Mavebælte ( er ikke fan af udseendet, men kunne have været en praktisk ordning)
Bedste kamerarygsæk i 2019
Bedste kamerarygsæk i 2019 – elegant md god størrelse – behageligt

Er du typen som stiler krav til din kamera rygsæk kan jeg kun anbefale at du kigger på Everyday Backpack fra Peak Design. Men pas på. Det er vanedannende at kigge ind i Peak Designs serie af produkter. Det er svært ikke at ville have mere.

Det er så gennemført lækkert. Det koster lidt men det gør det faktisk også ved konkurrenten “Manfrotto”

Manfrotto laver også lækre tasker. Dog synes jeg på nuværende tidspunkt at Peak har førertrøjen på. Kan du ikke lide Peak Design vil jeg råde dig til at kigge på Manfrotto. De har også sans for kvaliteten og funktionaliteten- To ting som i mine øjne er vigtig i forholdet til valg af kamerataske.

Tillykke til vinderen

Bedste kamera rygsæk 2019 bliver derfor:

Peak Design Everyday Backpack!

Stort tillykke.

For mere læsning samt video besøg venligst min blog: https://www.sweetmoment.dk/blog/