Vær med til årets sidste konfirmation. Det blev en dejlig dag. Skal i have konfirmation så kontakt mig i god tid..

Kom med til årets sidste konfirmation i Roskilde

Af hjertet tak! I år har brudt mange rekorder allerede. En af dem er, at jeg har været så heldig, at blive booket til den “store dag” Dagen hvor de unge bliver voksne. En fest mange alle vil glemme fordi den er unik. Det er noget man kun prøver en gang i livet. Læs videre her hvis i skal bruge fotograf til konfirmation.

Kig med her og se hvordan det gik til Filuca’s konfirmation:

Konfirmation i Roskilde

Årets sidste konfirmation startede ved Kirken i Himmelev, Roskilde. Som fotograf bliver jeg booket af flere grunde. Hvis du tænker på at hyre en fotograf til jeres konfirmation og vil have flotte billeder er her mine grunde til, at i skal gøre det:

  • Jeg tager de formelle billeder
  • I er sikre på et godt resultat
  • Konfirmander og forældre kan slappe af. Fotografen er på opgaven.
  • I får lavet billeder som er i bedste kvalitet
  • Jeg kommer og tager billeder på jeres udvalgte lokation
  • Hjælper gerne med at finde en spændende lokation
  • Stranden, skoven, på havnen eller noget helt tredie? Det er godt givet ud at bruge tid på et godt resultat
  • Jeg er klar når den kirkelige handling er overstået.
  • Jeg kommer gerne med idéer til hvordan i får de bedste billeder

Overgangen fra barn til voksen

Som fotograf ved konfirmationer er jeg med til at dokumentere dagen, hvor man fejrer overgangen fra barn mod voksen. I kan være helt bekymrings frie når det gælder om, at huske på at tage billeder. Den opgave kan i trygt overlade til mig. Jeg fanger alle de gode øjeblikke. Jeg har grundet min store erfaring med konfirmand fotografering 100% styr på hvad der skal foregå. Vil du læse mere om konfirmationer? Se her hvad Folkekirken fortæller.

Konfirmationsbilleder

Det mest almindelige er, at vi starter i kirken. Når konfirmanderne kommer ud står jeg klar med kameraet. Opmærksomheden er rettet mod jeres barn. Jeg fanger alle krammene, smilende og de glade stunder.

Når vi er ved kirken er der mulighed for at få taget et billede ved alteret. Det er populært og giver et unikt motiv. “klassebilledet” med alle konfirmanderne. Der sørger jeg for at være på første række. I får dermed det bedste billeder af hele holdet. Det er sjovt årene efter at mindes omkring denne tid.

fotograf til konfirmation
Fotograf til konfirmation – Billede ved alteret er populært. Man forstå det godt. Det er super smukt.

Portræt billede af konfirmanden eller konfirmandinden

Når det kirkelige er overstået så skal der laves portræt billeder. Det kan starte med jer som familie. Vi får taget billeder af de kombinationer i ønsker. Mormor, morfar, onkler, tanker og så videre. Sidst det store samlede familie foto.

Bliver dit barn hentet i et specielt køretøj er jeg også på plads. Informer mig eventuelt inden omkring dette.

Bil til konfirmation
Fotograf til konfirmation – Det er smart at blive hentet i et lækkert køretøj. Her var en Tesla på pletten.

Prikken over i’et er portræt billederne af jeres barn. Det er her vi får lavet enkelt billederne, som viser hvor smuk jeres kæreste ejer ser ud denne dag. Her kan vi efter jeres ønske være på en lokation som passer jer. Jeg hjælper også gerne med gode idéer til et passende sted.

Pris på fotograf til konfirmation

Jeg giver altid en fast pris på jeres opgave. Ingen priser er ens. Det kommer an på jeres forventninger og hvor mange billeder der skal tages. Faktorer som kørsel og transport spiller også ind på prisen.

Ved en konfirmation hvor jeg er med fra kirke til portræt billeder er overstået plejer at tage en time til halvanden. Det giver jer mellem 30 og 50 billeder alt efter størrelsen på jeres familie. Alle billeder er naturligivs digitalt redigeret professionelt. Klar til print om i ønsker.

fotograf til konfirmation
Filuca havde en super god oplevelse med at få taget portræt billeder

Kontakt mig for pris på billeder til jeres konfirmation

Hvis i synes at min stil passer til jer så skal i kontakte mig i god tid. Jeg er ret booket omkring konfirmationerne. Jeg plejer dog at kunne nå en masse i perioden så kontakt mig gerne med jeres ønsker. Kontakt mig for priser på billeder til konfirmation.